To små anmeldelser: Brystklemmer og Magic Wand vibrator

Bad Kitty – Lyserøde Brystvorteklemmer m. vibration

Min kæreste og jeg har længe godt kunne tænke os at prøve en brystklemme. Da vi faldt over Bad Kitty’s brystvorteklemme tænkte vi, at det var en sjov mulighed for at kombinere vibrationer med en klemme.

Desuden har den mange forskellige vibrationsniveauer, så den kan tilpasse alle, om man er til kraftig eller blide vibrationer.

Prisen er skam helt fair på dette produkt. Selve kvaliteten af produktet er skam ganske fint, der er ikke noget helt vildt ved produktet. Men en vi synes det passede godt til vores starter behov.

Mit første indtryk af indpakningen var at det var ligesom at åbne så meget andet. Der var ikke den store wow faktor. Vi havde ikke så store forventninger til produktet, da vi aldrig har prøvet sådan noget før. Selve vibrationerne fra produktet var lidt sjove, det føltes lidt underligt. Forventningen var at det ville være et lækkert produkt, hvilket det bestemt er.

Den første tanke var ikke at den skulle bruge til stimulering, men mere til at nappe lidt, men den kunne godt bruges til stimulering. Materialet som dette produkt er lavet af, er ganske fint, ikke noget voldsomt imponerende. Produktet er udstyret med kun to knapper hvilket gør det dejligt overskueligt.

Vi havde ikke de store forventninger af produktet andet end, at vi skulle have det sjovt og prøve noget nyt, hvilket vi bestemt gjorde.

Find andre vibrerende erotiske legetøj her

LELO Smart Wand – Magic Wand

Min kæreste og jeg har snakket om at købe en Magic Wand. Vi besluttede os for at købe en da vi faldt over LELO’s Smart Wand som både kunne bruges til massage af større muskelgrupper, da den har en meget kraftig vibrator, samt mere specifikke områder. Desuden har den mange forskellige vibrationsniveauer, så den kan tilpasse alle, om man er til kraftig eller blide vibrationer. Vi var lidt skeptiske over for prisen på dette produkt. Men vi (min kæreste) er MEGET glade for at vi betalte dét ekstra, og fik et helt igennem fantastisk produkt – med orgasme-garanti! Selve kvaliteten af produktet er bedre end noget vi har prøvet før. Den kan varmt anbefales!

Vores første indtryk af indpakningen var at det ser meget eksklusivt ud og lever bestemt op til prisen. Man kan godt se, at man har købt et dyrt produkt, hvilket super positivt. Det var som at åbne en smykkeæske.

Produktet lever helt hundrede procent op til de forventninger vi havde til det – og mere til. Den var himmelsk. Forventningen var, at det ville være et lækkert produkt, hvilket det bestemt er. Kvaliteten og fornemmelsen af vibratoren er det bedste vi har prøvet indtil nu (og vi har prøvet mange).

Den første tanke var ikke, at den skulle bruge til stimulering, men mere til massage af muskler. Materialet som dette produkt er lavet af, er ufatteligt lækkert. Det er meget blødt og glat. Desuden ligger den godt i hånden. Det er smart, at den er genopladelig, så man ikke skal tænke på batterier. Produktet er udstyret med kun tre knapper, hvilket gør det dejligt overskueligt.