Sådan kommer du i gang med at bruge vibratoræg og andet sexlegetøj

Kender du til sexlegetøj? Måske ikke endnu? Er du blot fascineret af det? Men overvejer du at købe noget? Og måske endda bruge det? Det kan være en rigtig god idé til at udforske dit sexliv, og det kan udvikle dig enormt meget på det område.

Dog kan det føles en smule svært og grænseoverskridende at skulle i gang med projektet, og derfor kan det være dejligt med en form for guide – og lige netop det får du herunder. 

Nedenfor kan du læse om, hvad et vibratoræg er, hvad en sexgynge er, og hvilke andre former for sexlegetøj der findes. Og så kan du læse nogle gode råd til at begynde at bruge voksent legetøj.

Der er mange valgmuligheder

Der findes mange former for sexlegetøj, og mulighederne er noget nær uendelige. Du kan i dag få sexlegetøj om du er mand, kvinde, heteroseksuel, homoseksuel eller noget helt andet. Næsten intet er en hindring, og derfor er det også bare om at komme i gang med at bruge det, hvis du gerne vil.

Du kan starte med en helt almindelig dildo eller en vibrator, som er en blid måde at starte med sexlegetøj. Du kan også anskaffe dig en penisring eller nogle håndjern, afhængig af om du er mand, kvinde, eller det er til både dig og din partner.

Vibrator eller sexgynge?

Hvis du ønsker at tage skridtet videre fra den blide start, kan du også anskaffe dig et vibratoræg eller en sexgynge. Et vibratoræg er en form for vibrator, som kan sættes op i en kvindes underliv, og som giver en intens nydelse. Det kan både bruges af kvinden alene, eller det kan bruges som en spændende par-leg blandt to partnere. 

En sexgynge er en gynge, som du og din partner kan bruge til intime stunder, og som gør det ekstra sjovt at have voksentid. Selve gyngen er designet til formålet, og du kan både få gynger, som du kan hænge op i loftet, og som du kan hænge op i døren, og du kan også få gynger med et stativ til. Der findes også forskellige størrelser, så det er blot om at finde den rigtige for dig og din partner og derefter gå i gang med at bruge den.

Gode råd til at begynde at bruge legetøj

Når du skal begynde at bruge sexlegetøj, kan det virke en smule forvirrende og grænseoverskridende at skulle gå i gang med, men det behøver det slet ikke at være. Ikke med nogle gode råd i mente i hvert fald. Derfor får du sådan nogle herunder:

  • Gør det i dit eget tempo.Du har ikke noget, du skal nå, og derfor er det blot om at tage dig den tid, du har brug for.
  • Lad være med være alt for nervøs.Mange mennesker har brugt sexlegetøj før dig – og det er lavet til din nydelse, så slap bare af.
  • Gør det alene, eller med en partner du stoler på.Lad være med at hive vibratoren frem første gang, du er sammen med én – det vil ikke være sjovt for nogen af jer.
  • Start blidt ud.Det er vigtigt at tage det én etape ad gangen, så du kan udnytte sexlegetøjets potentiale fuldt ud.
  • Lad være med at gøre noget, du ikke har lyst til.Du bestemmer helt selv, om du har lyst til at bruge voksent legetøj eller ej – og du skal ikke gøre det, fordi andre gør det, eller fordi din partner ønsker det.
  • Læs vejledningen grundigt.Så er du helt sikker på, at du gør det, der er meningen, du skal gøre med legetøjet.
  • Nyd det!Det er det, det skal bruges til.