Hav det sjovt både ude og inde med din partner

Seng med sovende kvinde

At have det sjovt i haven er noget, som alle kan lide. Det er klart, at på en kold og regnfuld dag er det ikke sikkert, at man finder så stor glæde ved at være udenfor i haven. Men når vejret er godt og der er sol kan det være fantastisk at have en have. At komme hjem, skifte tøj og gå ud og slappe af er noget af det, der gør alle glade.

Du kan også have det dejligt med din partner udenfor. Især hvis I har en have, hvor folk ikke kan kigge ind kan I få det bedste ud af jeres have. Så kan I nemlig ligge udenfor og nyde hinanden selskab rigtig meget. Det kan I gøre på en måde, hvor ingen kan se jer.

Dermed kan I være sikre på, at der ikke er nogen, som blander sig i hvad I laver. Har man en have der grænser op til en anden have kan det straks være lidt sværere at have privatliv. Så skal man i hvert fald vide hvornår naboerne er travlt beskæftiget med noget andet end at være i haven.

Tag sexlegetøj med ud i det fri

At dyrke sex i det fri er noget, som er fantastisk. Har man prøvet det kan man skrive under på, at den friske luft og den dejlige natur gør noget for ens drifter og lyster. Derfor er det en god ide at pakke tasken til en lang tur i det fri. har man ikke en have kan man tage i skoven, på stranden eller i en afsides park. Hvis man derimod har en have, kan man nyde hinandens selskab herude. Har man lige købt et butplug kan man for eksempel prøve det af udenfor.

Det kan gøre, at man har det sjovt når man ligger udenfor og har det godt med hinanden. Hvis man gør det en dag, hvor man har fri kan man nyde, at man ikke har noget man skal nå. Man kan blot bruge tiden sammen på at være i nuet og tilfredsstille hinanden seksuelt. Det er skønt da det kan gøre, at man kommer tættere på hinanden. At være sammen uden at det har en bagkant er godt for ethvert forhold. Derfor er det godt, at man giver sig selv lov til at have disse tidspunkter sammen da det er en af de måder, hvorpå man kan sikre hinandens gode selskab.

Tag gyngen indenfor

Rigtig mange mennesker har i forvejen en gynge. Det kan være, at man er vild med at gynge og derfor har en gynge i haven. Hvis man vil gøre noget sjovt kan man overveje at købe en voksengynge – en sexgynge, som du kan læse mere om her. Det er en gynge, som er specielt beregnet til akrobatiske udskejelser på et seksuelt plan, og man kan dermed montere den i soveværelset og få mulighed for at ’gynge’ indenfor.