Fordobl nydelsen med nyt legetøj

Par

Har du nogensinde overvejet en buttplug? Måske spørger du, hvorfor du skulle have gjort det? For at gøre din nydelse bedre, selvfølgelig! Der er rigtig mange erogene zoner oppe i vores bagdele, så det er ikke svært at forstå, at så mange foretrækker at få noget derop.

Det smarte ved en buttplug er så, at du nemlig kan bruge en buttplug på mange forskellige måder. Du kan bruge det på dig selv eller du kan bruge det under sex. Det kan være til nydelse for dig, men det kan også være til nydelse for din partner! Læs med her hvordan.

Udvalget er stort

Som sagt, findes der mange måder en buttplug kan bruges på. Derfor er den også økonomisk venlig. Du behøver ikke at købe en masse udstyr, du skal bare have dig en enkel buttplug. Og disse behøver ikke at være dyre. Du kan selvfølgelig udforske med forskellige materialer, men til din første, er det anbefalet at man bare går med den klassiske silikone model.

Når det så er gjort, så er der så mange steder du kan gå hen bagefter. Skal du prøve en med glas? Skal den være større? Skal den kunne vibrere? Skal den være lang? Skal den være bulet, så den rammer flere zoner og giver ekstra følelse? Skal den have et lille hjerte på sig, så du også ser godt ud i den på.

Som sagt er udvalget stort og man får ikke bedre inspiration ved at gøre andet, end at gå ind og så udvalget. Ellers lad dig inspirere af et par pornovideoer. Se hvad andre gør!

Ikke kun glæde til dig

Det er måske svært at se for sig, men andre kan også få stor glæde af, at du bærer en buttplug. Som sagt kan du for eksempel få en i rød med et hjerte på. Det er da enhver fyrs kinky fantasi at blive forført en kvinde iført den op i sig. Ellers kan man simpelthen også få en buttplug med hale. Det skal forstås således, at når du putter buttpluggen op i dig og bærer den, så ser det ud som om du har en hale. Normalt er det en dyre hale, men kun fantasien sætter grænser. Hvis ikke du selv tænder af dette, findes der mange med fantasier om folk med haler.